Elégedettek az edzők

Elégedettek az edzők

  • Post category:Hírek

Beérik a munka

GYVSE-UNI Győr–Tatabánya 10–3 (1–1, 4–1, 1–1, 4–0)
Győr, DVL gyermek II-bajnokság
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Bognár Bálint 2, Szedlacsek Barnabás 3, Horváth Nimród, Józsa Dániel 2, Harza Gergely Lajos, Farkas Dávid, Németh Bence, Harza Máté József, Dinnyés Benedek Zétény 3, Cserepes Marcell. Edző: Kutasi Rómeó.
 
GYVSE-UNI Győr–Velence 32–0 (10–0, 6–0, 8–0, 8–0)
Győr, DVL gyermek II-bajnokság.
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál 1 – Bognár Bálint 1, Szedlacsek Barnabás 3, Horváth Nimród 1, Józsa Dániel 1, Harza Gergely Lajos 2, Farkas Dávid 4, Németh Bence 3, Harza Máté József 3, Dinnyés Benedek Zétény 11, Cserepes Marcell 2. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Jól játszottunk, mindenki vízbe tudott szállni. Most kezd beérni az a sok munka, amit beletettünk az elmúlt időszakban.
 

A győzelem a pozitívum

Soproni VSE–GYVSE-UNI Győr 4–6 (0–2, 2–2, 0–0, 2–2)
Budapest, DVL serdülőbajnokság.
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Kovács Máté Csaba, Németh Levente, Raffai Ruben 1, Szeder Áron Milán, Varga András 5, Varga Ádám, Szilágyi Mihály Gyula, Borbély Sándor, Horváth Csanád, Tóth Bence, Erős Benedek, Brek Zoltán Csongor. Edző: Petrovai Márton.
 
Iron Waterpolo–GYVSE-UNI Győr 8–14 (2–6, 1–3, 2–1, 3–4)
Budapest, DVL serdülőbajnokság.
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Kovács Máté Csaba 2, Németh Levente 1, Raffai Ruben, Szeder Áron Milán 1, Varga András 3, Varga Ádám 1, Szilágyi Mihály Gyula, Borbély Sándor, Horváth Csanád, Tóth Bence 3, Erős Benedek 3, Brek Zoltán Csongor. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – Két mérkőzés játszottunk. Úgy gondolom, a játékunk kicsit alatta volt a megszokottnak. Sokat hibáztunk elöl és hátul, ennek ellenére megnyertük a meccseket. Igazából pozitívum, amit kiemelhetek, az a két győzelem. Ez nem baj, mert lehet látni, hogy nem vagyunk robotok és dolgozni kell tovább, hogy ilyen ne legyen még egyszer.
 

Egy győzelem, két vereség, de elégedettek az edzők

BVSC–GYVSE-UNI Győr 7–16 (1–3, 4–3, 0–5, 2–5)
Budapest, lány gyermek országos bajnokság.
 
GYVSE: Jámbor Laura – Szerb Dorka 3, Horváth Bianka 3, Iszak Tamara 3, Sásdi Lisa Marie 1, Novák Lili, Mosonyi Hanna, Gál Csenge, Svec Anna Sába 6, Imre Fruzsina, Szücs Luca Sára, Pápai Ráhel. Edző: Antalóczy Dorka.
 
BVSC–GYVSE-UNI Győr 11–10 (3–4, 4–2, 4–0, 0–4)
Budapest, lány serdülő országos bajnokság.
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka 1, Szerb Dorka 2, Iszak Tamara 2, Gál Csenge, Deésy Anna, Svec Anna Sába 4, Imre Fruzsina, Finta Zsuzsanna 1, Pápai Ráhel, Jámbor Laura. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Antalóczy Dorka: – Örülök, hogy két ilyen jó meccset tudtunk játszani a BVSC ellen. A gyerekcsapatban egy játékos volt, akire kiélezetten kellett figyelnünk, amit a kezdeti nehézségek után a lányok szépen megoldottak védekezésben. A serdülőmeccsen szoros első 2 negyed volt, ahol inkább csak pontatlan hazaadásainkból kaptunk gól. A harmadik negyedben estünk szét fejben, így az utolsó szakaszra ötgólos hátrányban fordultunk rá, amit viszont négy-nullára lehoztunk, az utolsó húsz másodpercben az egyenlítésért támadhattunk, amit sajnos végül nem sikerült gólra váltani. Büszke vagyok a lányokra, stabil védekezést, kapusteljesítményt mutattak, támadásban szeretném, ha több önbizalommal tudnánk felállni.
 
BVSC–GYVSE-UNI Győr 20–4 (7–0, 5–1, 3–3, 5–0)
Budapest, lány ifjúsági országos bajnokság.
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka 1, Hateier Nelli, Horváth Bianka 1, Sásdi Lisa Marie, Novák Lili, Mosonyi Hanna, Deésy Anna, Szücs Luca Sára, Finta Zsuzsanna 2. Edző: Truszka Levente.
 
Truszka Levente: – A nagyon jó erőkből álló BVSC ellen ugrottak vízbe a lányok. Negyedekre tudnám bontani a mérkőzést. Az első negyedben sajnos kerestük önmagunkat. A második negyedben már sokkal jobban nézett ki a játék képe, összeállt a védekezés és a támadásban is tudtunk értékes dolgokat. A harmadik negyedben kifejezetten szép játékot mutattak a lányok. A negyedik negyedre pedig elfáradtunk. Csere nélkül végigjátszani egy ilyen pörgős meccset nagyon kemény, de hatalmas gratuláció a lányoknak a mérkőzéshez.
 

A szülőket is dicséret illeti

Balaton VK–GYVSE-UNI Győr 2–24 (0–8, 1–4, 1–7, 0–5)
Budapest, fiú gyermek országos bajnokság.
 
GYVSE: Molnár Mátyás – Alcser Márton 4, Szedlacsek Barnabás, Gyűrűs András 3, Timsina Kristóf 3, Timsina Bence, Kárpáti Juhász Gergely, Bognár Bálint 3, Dinnyés Benedek Zétény 5, Deésy Ádám 5, Szabó Zsombor 1, Józsa Dániel, Stifter Áron, Lukács Dárius Hannibál. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Ami a lényeges, hogy mindenki vizes lett. Ugyanazt tudom elmondani, mint a DVL II-es bajnoki meccsek kapcsán: az elvégzett munka egyre jobban látszódik a csapaton.
 
Balaton VK–GYVSE-UNI Győr 4–14 (4–3, 0–3, 0–4, 0–4)
Budapest, fiú serdülő országos bajnokság.
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Dinnyés Benedek Zétény 1, Paár Balázs 5, Raffai Ruben, Németh Levente, Varga András 2, Kovács Máté Csaba, Borbély Sándor, Sass Levente, Bognár Roland, Svec András Áron 2, Horváth Csanád 2, Deésy Ádám 2, Molnár Mátyás. Edző: Petrovai Márton.
 
Balaton VK–GYVSE-UNI Győr 13–12 (3–3, 5–2, 3–5, 2–3)
Budapest, fiú ifjúsági országos bajnokság.
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Németh Levente, Hateier Mátyás 5, Raffai Ruben, Paár Balázs, Varga András, Bognár Roland, Kovács Máté Csaba, Borbély Sándor, Baross Gerzson Károly 3, Svec András Áron 2, Horváth Csanád 2, Sass Levente, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – Először is gratulálok mindhárom korosztályunknak, mert remekül teljesítettek. A serdülőcsapat játszotta az első mérkőzést. Az elején kicsit beragadtunk a rajtnál,  de utána sebességet váltottak a fiúk és magabiztos győzelem született a végére. Négy perc kivételével nagyon jól védekeztünk. Mutatja is, hogy három és fél negyedig nem kaptunk gól. Büszke vagyok rájuk nagyon. Mindig elmondom a fiúknak,  hogy a védekezés a legfontosabb. Ha magasabb szinten tudjuk megvalósítani, mint az ellenfél és gyors támadásokat vezetni, akkor abból jól jöhetünk ki a végén. Mindez úgy sikerült, hogy volt hiányzó játékos, aki meghatározó tagja a csapatnak és betegségből is jöttek vissza gyerekek. Az ifi mérkőzésen egy gól döntött az ellenfél javára. Sajnos ezen a mérkőzésen több olyan fegyelmezetlenség jellemzett bennünket, ami nagyon ritkán szokott. Kicsit helyre kellett tenni a fejeket és az utolsó periódusban nagyon szép, tudatos játékot mutattak a fiúk. Ezekből a meccsekből lehet a legtöbbet tanulni a fiúknak és nekem is. Nagyon szépen köszönöm a szülőknek a fair szurkolást, mert sokat jelent szerintem mindenkinek. Szerintem sok helyen példát vehetnének róluk. Jó látni, hogy ők a csapatainknak szurkolnak és nem kifejezetten egy játékosnak. Örülnek, ha látják a vidám és harcos tekinteteket a vízben, azt, hogy a gyerekek élvezik ennek a sportnak minden percét. Úgy gondolom, ez nagy erény a játékosoknak, hogy ilyen szülői támogatás van mögöttük. Remélem, egyszer mindenhol ezt tudjuk majd tapasztalni, mert ez fontos szerintem.
 

Újoncokat avattunk

Vasárnap a DVL baby I-bajnokságban a szombathelyi AVUS és a Kanizsa ellen játszott két jó mérkőzést a csapat, mely után elégedett lehetett Debreceni Nóra edző.
 
“Több újoncot is avattunk, öröm volt látni a lelkesedést a vízben, sok szülő jött ki szurkolni nekünk, így nagyon jó hangulatban játszhattunk. Az látszott, úszásban, gyorsaságban, sebességben még fejlődnünk kell, de voltak jó dolgok, melyek tetszettek” – értékelt az edző.