Egy győzelem, két vereség

Egy győzelem, két vereség

  • Post category:Vízilabda

Fiú Nyári Kupák 3. fordulóGyőri VSE–Dunakanyar-Waterpolo 15–9 (3–3, 3–2, 5–3, 4–1)
Győr, Aqua Sportközpont, Szívós István országos gyermekkupa.
GYVSE: Tóbiás Bence – Szenczi Flórián 3, Hateier Mátyás 3, Kovács Máté, Tatai Patrik 1, Varga András, Tóth Gergely, Lázár Zsombor 1, Sass Levente, Baross Gerzson Károly 4, Svec András Áron 2, Borbély Sándor 1, Erős Benedek, Somogyi Mirkó. Edző: Hargitai Attila.

Győri VSE–Dunakanyar-Waterpolo 9–11 (1–5, 0–2, 6–3, 2–1)
Győr, Aqua Sportközpont, Vízvári György országos serdülőkupa.
GYVSE: Móricz Flávió – Lipták Máté 2, Hateier Mátyás 2, Szenczi Flórián, Kocsis Ádám, Mihalics Attila, Jákó Soma, Szaszák Tamás, Ferenczy Márton, Nagy Csongor 2, Tálos Gergő Máté, Baross Gerzson Károly 2, Svec András Áron 1, Mucza Erik Attila. Edző: Dubinák Péter.

Győri VSE–Dunakanyar-Waterpolo 7–12 (2–5, 1–3, 0–2, 4–2)
Győr, Aqua Sportközpont, Lemhényi Dezső országos ifjúsági kupa.
GYVSE: Móricz Flávió – Lipták Máté 1, Pintér Gáspár, Kovács Barnabás, Kocsis Ádám 3, Mihalics Attila, Jákó Soma 1, Szaszák Tamás 1, Ferenczy Márton, Nagy Csongor, Tálos Gergő Máté 1, Mucza Erik Attila. Edző: Dubinák Péter.

Dubinák Péter: – Az ificsapat megilletődötten kezdett, utána fokozatosan lendült játékba, és a fiúk szinte a maximumot kihozták magukból. Két-három évvel fiatalabbakkal játszunk, még tanuljuk a csoportot, de ez a kupa jól mutatja, hogy mennyit fejlődtünk. A serdülőkre haragudtam a meccs első felében. Nem tudom, mire vélhető az a dekoncentráltság, amivel kezdtek. A hajrá bizonyítja, hogy sokkal több van bennük, hiszen majdnem megnyerték a mérkőzést. A bajnokság szeptember elején kezdődik, van egy hónapunk, bár jó lett volna, ha még lennének meccseink, kár, hogy ezt a nyári kupát nem így írták ki.

Hargitai Attila: – Jobb volt az összkép, mint a fehérváriak ellen legutóbb. A múlt héten új taktikai elemet kezdtünk gyakorolni, ezt többször viszont is láttam a meccsen, aminek nagyon örülök. A második félidőben feljavult a védekezésünk, jól zónáztunk, ezzel eldöntöttük a találkozót.