Csapatként játszottunk, van mire büszkének lenni

Csapatként játszottunk, van mire büszkének lenni

  • Post category:Hírek

Kettő helyett egy meccs, de azon sima siker

 
Soproni VSE–GYVSE-UNI Győr 2–17 (0–5, 2–5, 0–6, 0–1)
Szombathely, DVL gyermek III-bajnokság.
 
GYVSE: Szabó Szilárd Zoltán – Molnár Zsigmond, Pesti Barnabás, Veres Vilmos 2, Takács Viktória Éva 1, Lizák Bernát 3, Gál Csenge 1, Buga Kristóf, Jámbor Viktória 1, Gál Soma 3, Horváth Bianka 6, Bojnár Botond, Kiss Bendegúz. Edző: Truszka Levente.
 
Truszka Levente: – A mérkőzés elejétől kezdve kézben tartottuk a meccset. Jó volt viszont látni a gyerekektől az edzéseken gyakorolt elemeket. Ezekből tudtunk szép, látványos gólokat szerezni. Kezdik megérteni a gyerekek, hogy mit, miért csinálunk. Nagy gratuláció a debütáló játékosoknak és a gólokhoz, várjuk a süteményeket. A Dorog elleni meccs elmaradt, mert az ellenfél nem tudott kiállni.
 
 

A vereségek ellenére is van ok a büszkeségre

 
KSI–GYVSE-UNI Győr 17–11 (6–3, 5–1, 1–2, 5–5)
Budapest, lány gyermek országos bajnokság.
 
GYVSE: Jámbor Laura – Szerb Dorka, Horváth Bianka, Iszak Tamara 3, Mosonyi Hanna, Novák Lili, Fogarasi Léna 1, Gál Csenge, Svec Anna Sába 6, Imre Fruzsina, Szücs Luca Sára, Pápai Ráhel, Kovács Roxána 1. Edző: Antalóczy Dorka.
 
KSI–GYVSE-UNI Győr 17–4 (2–2, 5–1, 7–0, 3–1)
Budapest, lány serdülő országos bajnokság.
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka 1, Horváth Bianka, Novák Lili, Deésy Anna, Gál Csenge, Imre Fruzsina, Finta Zsuzsanna 2, Szücs Luca Sára, Kovács Roxána 1. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Antalóczy Dorka: – Fizikálisan és mentálisan is fárasztó hétvégén vannak túl a lányok. A serdülőmérkőzésen az első két negyedben szépen tartottuk magunkat, ami a leginkább kiemelendő azok a védekezésbeli átváltások voltak, viszont a harmadik negyedtől kijött az ellenfél erőfölénye. A gyerekmeccs miatt van bennem némi csalódottság, az első negyedben bár a helyzeteinket kialakítottuk, nem sikerült gólra váltani azokat, amiből a másik oldalt profitáltak és így el tudtak lépni tőlünk annyira, hogy már csak futottunk az eredmény után. Összességében azonban büszke vagyok a lányokra, végig csapatként hajtottak. Tanulunk ezekből a hibákból és folytatjuk tovább.
 
KSI–GYVSE-UNI Győr 23–9 (6–3, 4–4, 7–1, 6–1)
Budapest, lány ifjúsági országos bajnokság.
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Szerb Dorka, Iszak Tamara 2, Mosonyi Hanna, Fogarasi Léna 4, Deésy Anna, Svec Anna Sába 3, Finta Zsuzsanna, Pápai Ráhel. Edző: Hargitai Attila.
 
Hargitai Attila: – Ifi játékosaink nélkül vágtunk neki ennek a fordulónak, ami már önmagában is nehezítő körülmény, ráadásul mindezt idegenben az egyik legerősebb csapat ellen. Amit a lányok beletettek a mérkőzésbe, az nagyon komoly hozzáállásra, akaratra ad tanúbizonyságot. Az első és második negyedben nemhogy méltó ellenfelei voltunk a KSI-nek, még szoros két negyedet is tudtunk velük játszani, úgy, hogy két-négy évvel fiatalabb összetételű csapattal álltunk ki, akikben már volt négy kemény negyed a gyerek- és serdülőmérkőzésekről. A második félidőre elfogytunk erőben, ez teljesen természetes, így alakult ki a nagy különbségű vereség. Nagyon büszke vagyok a lányokra, végig mindent megtettek, mindenki szeretett volna minél többet játszani, ez a legfontosabb. Szép jövő áll így együtt a fiatalok előtt.