Bravúrponttal jövünk haza Szegedről!

Bravúrponttal jövünk haza Szegedről!

Szeged–Győri VSE-UNI Győr 7–7 (2–4, 2–2, 1–1, 2–0)
Szeged, ob I-es női mérkőzés. V.: ifj. Kádár, Csizmadia.

Szeged: Gyöngyösi – Szabó K. 1, Miklós 1, Jenei, Tátrai 2, Ráski 1, Pap, Bicskei, Ármai 2, Torma A., Botka, Hasznos, Pintér, Kucsera. Edző: Lakó Gábor.

GYVSE: Mozbauer – Farkas A., Fráter 1, Baksa, Vaszari 1, Török 3, Németh V., Huszti V., Huszti D., Horváth D., Hateier, Dróth 1, Kurucz 1, Torma L. Edző: Vogel Zsolt.

Remekül kezdtük a mérkőzést, az első negyed közepére három góllal elléptünk. A negyed vége előtt is 4–1-re vezettünk, de még ebben a szakaszban szépített a Szeged, mely a második nyolc percben egy gólra felzárkózott (3–4). Szerencsére sikerült újítanunk, és megint nagyobb előnyre szert tenni (3–6). A hazaiak azonban nem adták fel, ismét visszakapaszkodtak (5–6), de erre is volt válaszunk. A zárónegyedben sokáig nem esett gól, az utolsó két perce előtt 7–5-re vezettünk. Kevesebb mint egy perc alatt a szegediek kiegyenlítettek. Fél perccel a vége előtt a hazaiak időt kértek, volt is lehetőségük a győztes gólra, de Torma Lucának sikerült hárítani a lövést, így végül döntetlent értünk el egyik riválisunk otthonában.

Vogel Zsolt: – Azt gondolom, összességében nem rossz eredmény ez. Persze meg is nyerhettük volna a meccset, ha higgadtabbak vagyunk a negyedik negyedben, mert több alkalommal is lezárhattuk volna a mérkőzést. Viszont a végén az ellenfél kezében volt a lehetőség, hogy megszerezze a győzelmet. Szóval így igazságos a vége