Akaratban is alulmaradtunk

Akaratban is alulmaradtunk

  • Post category:Hírek

UNI Győr-GYVSE–Valdor Szentes 6-17 (1-4, 3-5, 2-2, 0-6)

Győr, OB I-es női mérkőzés. V.: Várkonyi, Csizmadia
 
GYVSE: Torma – Rádli, Finta, Gálicz, Vaszari 1, Török, Németh V. 1, Huszti V., Huszti D., Kiss A., Szedlák 3, Dróth, Kurucz 1, Horváth A. Vezetőedző: Vogel Zsolt

 

III. ker. TVE: Füsti Molnár – Varga V. 1, Hevesi 5, Dankina 3, Dobos 1, Bonca 2, Kövér-Kis 2,  Tóth F. 1, Horváth L. 1, Mácsai K., Bicskei 1, Samsonova, Korom, Varga N. Vezetőedző: Matajsz Márk

Bár az első emberelőnyös helyzet a mieink előtt adódott, miután ez kimaradt a vendégek három góllal megléptek, és azonnal jelezték, hogy idén nem akarnak bajba kerülni, mint tavaly, amikor 1 góllal tudtak csak nyerni. A második negyed közepén 8-2-es szentesi vezetésnél Szedlák büntetője után sikerült visszajönni a meccsbe, és 11-6-ig remekül tartotta magát a csapat, de aztán a hajrára teljesen szétesett a játék. Amíg a Szentes mind a hat emberelőnyét gólra váltotta, addig a győri lányok nyolcszor is elpuskázák ezt a lehetőséget, így ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek a vendégek. 
 
Vogel Zsolt: – A védekezés váltás egy darabig működött, de akkor már eldőlt a meccs. Tudtuk, hogy az emberelőnyt nagyon jól játszák, ezt nem tudtuk lereagálni, mi pedig hiába kerültünk előnybe, nem sikerült ezeket gólra váltani. A koncentráció és az akarat is hiányzott.
 
Vaszari Julianna: – Nagyon sok hiba volt a játékunkban. Sok volt a félreértés, ezért nem sikerült kivitelezni a támadásokat. 
 
Matajsz Márk: – Miután tavaly itt majdnem megégtünk arra kértem a lányokat, hogy az első pillanattól nagyon koncentráltan és határozottan játszunk. Megnyugtató előnyt szereztünk, amit kértem azt maximálisan teljesítette a csapat.
 

Varga Nóra: – Végig uraltuk a meccset, szerencsére az apró hullámvölgyet is jól uraltuk. Mindig öröm játszani a csapatban.