A tanuláson, fejlődésen a hangsúly

A tanuláson, fejlődésen a hangsúly

  • Post category:Hírek

Nyomás nélkül játszhatunk

 
Szombaton Nagykanizsán a DVL gyermek II-bajnokság rájátszását rendezik, 11 órakor csapatunk, a GYVSE UNI-GYŐR a Sopron, 14 órakor a Tatabánya ellen játszik.
 
Kutasi Rómeó edző: – A legfontosabb, hogy jó meccseket játsszunk, mindenki élvezze, hogy vízben lehet, nincs nyomás a csapaton, nem az eredményességen van a hangsúly, sokkal inkább azon, hogy tanuljunk, fejlődjünk.
 

Hasznos mérkőzések előtt

 
Vasárnap a lány országos bajnokságban Tatabányán játssza az alapszakasz utolsó meccseit csapatunk, a mérkőzések 14.30 (ifjúsági), 15.45 (gyermek) és 17 (serdülő) órakor kezdődnek. Az ifimeccsen már nincs nyitott kérdés, a 6. helyről nem tudunk elmozdulni. A gyerekcsapatnál az első hely a tét, a negyedik helyen álló serdülőnél helycsere lehet a tabellán, ha kikapunk az ötödik Tatabányától.
 
Antalóczy Dorka, a két fiatalabb korosztály edzője: – A gyerekmérkőzésen felszabadult játékot várok a lányoktól, szeretném, ha minél inkább tudjuk gyakorolni az edzésen tanult elemeket. A serdülők meccse ismét kiélezett küzdelemnek ígérkezik, koncentrált, higgadt játékra lesz szükség, hogy ismét felül tudjuk emelkedni, valamint hogy a támadásokban mindenki kivegye a részét a mozgásokban.

Hargitai Attila, az ifik edzője: – A Tatabánya elleni idegenbeli mérkőzésen ismét kemény ellenféllel találkozunk majd, de a mi terveinken ez semmit nem változtat. Fejlődési lehetőségként tekintünk minden ilyen mérkőzésre, ennek megfelelően szeretném, ha a koncentráció és akarat a helyén lenne.