A lőtt gólok számával lehetünk elégedettek

A lőtt gólok számával lehetünk elégedettek

  • Post category:Hírek

FTC–UNI Győr-GYVSE 25–10 (6–1, 5–2, 5–4, 9–3)
Budapest, ob I-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Varga Cs., Ercse

 
FTC: Neszmélyi – Bonca, Máté 1, Gurisatti 4, Pőcze 3, Farkas T. 2, Felkai, Leimeter 1, Kuna 3, Szabó J., Tóth Csabai 4, Dömsödi 2, Nagy L. 5, Kiss A. Edző: Gerendás György.
 
GYVSE: Szombathelyi – Rádli 1, Kenderes, Finta Zs., Molnár D. 3, Finta K., Párkányi, Petik 4, Kiss A., Hetzl 2, Hateier, Dróth, Fogarasi, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.
 
Az első perc végén Petik Panna révén mi kerültünk előnybe. A folytatásban azonban az esélyesebb Fradi ragadta magához a kezdeményezést, és zsinórban tíz gólt lőtt. Állandósult a tíz gól körüli különbség, a zárónegyed előtt ezen belülre is kerültünk (16–7). Az utolsó nyolc percben aztán megint domináltak a házigazdák, és végül 15 gólos győzelmet arattak.
 

Vogel Zsolt: – Kicsit hasonlóak az érzéseim, mint a III. kerületiek ellen, a tíz lőtt gól szerintem megsüvegelendő, a huszonöt kapott viszont nagyon sok. Ráadásul megint engedtünk hat-hét olyan találatot a Fradinak, amit nem szabadott volna. Össze kell egy kicsit szedni magunkat, de ezeket a dolgokat csak mi tudjuk megoldani, senki más.