A lányok idegenben, a fiúk hazai medencében zárják az évet

A lányok idegenben, a fiúk hazai medencében zárják az évet

Idén utoljára!

Jó szájízzel zárnánk az évet
 
Vasárnap a lány országos bajnokságban Tatabányára utaznak csapataink. A Gyémánt Fürdőben 10, 11.15 és 12.30 órakor kezdődnek a mérkőzések.
Hámori Péter, a gyermekcsapat edzője: –Mindenképpen nyerni szeretnénk, azt gondolom, kötelező a győzelem ezen a találkozón.
Vogel Zsolt, a serdülő- és az ifjúsági csapat edzője: – Serdülőben szoros mérkőzésre számítok, az ifiben abban bízom, hogy a múlt heti teljesítményhez képest javítani tudunk, és jó szájízzel búcsúztatjuk az évet.
 
Újabb ismeretlen ellenfél
 
Vasárnap a fiú országos bajnokságban a Szegedi Vizi Polo Suli II csapatait fogadjuk a győri Aqua Sportközpontban. A mérkőzések 12, 13.15 és 14.30 órakor kezdődnek.
Hargitai Attila: – Az idei utolsó fordulóban a Szeged II csapatát fogadjuk itthon. Nem nagyon tudjuk, milyen erősséget képviselnek, ezért azt várom a csapattól, hogy hatalmas alázattal, és koncentrációval ugorjon a vízbe.
Dubinák Péter: – Ugyanúgy ismeretlen számunkra a Szeged, mint az előző fordulóban a Hódmezővásárhely volt. Kicsit még fegyelmezettebbnek és precízebbnek kell lennünk, és akkor bízhatunk a jó eredményben.
 
Tovább szeretnénk fejlődni
 
Vasárnap a DVL baby I-bajnokságban a soproni uszodában a Dorog, valamint a szombathelyi AVUS ellen szállunk vízbe. A meccsek 11 és 13 órakor kezdődnek.
Kutasi Rómeó edző: – Ismét eltelt pár hét, ez idő alatt is dolgoztunk, hogy minél stabilabbak legyenek az alapok, melyeket már régóta gyakorlunk. Ha ezeket a dolgokat látom majd élesben, már elégedett leszek.