A jövőre nézve bíztató teljesítményt mutatunk

A jövőre nézve bíztató teljesítményt mutatunk

  • Post category:Hírek
Dunaújváros–GYVSE-UNI Győr 10–11 (0–2, 3–3, 5–2, 2–4)
Dunaújváros, lány ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka 1, Hateier Nelli, Novák Lili, Sásdi Lisa Marie 2, Imre Fruzsina, Deésy Anna, Kiss Anita 4, Fogarasi Léna 4, Gál Csenge, Finta Zsuzsanna, Pápai Ráhel. Edző: Hargitai Attila.
 
Hargitai Attila: – Az első két negyedben jól működött a védekezésünk, ehhez kellett némi szerencse, mert sok kapufát lőtt ellenfelünk, bár ha máshonnan közelítem meg a dolgot, akkor ez köszönhető a blokkjainknak, hogy jól takartuk a lövősávokat. A félidőben felhívtam a lányok figyelmét arra, hogy ez a sok kapufa befele is fog pattanni, és rajtunk múlik majd, hogy erre hogyan reagálunk. Ez be is következett a harmadik negyedben, ráadásul támadásban kicsit halványabbak is lettünk, így az utolsó negyedre ismét iramot kellett váltanunk, ami sikerült. Összességében a védekezésünk sokszor jól néz ki, a helyezkedési hibákat pedig ki fogjuk javítani. Támadásban néhány helyzetben lehettünk volna bátrabbak, de elégedett vagyok a lányok teljesítményével, szoros meccsen tudtunk ilyen fiatal csapattal győzni, ez a jövőre nézve nagyon biztató.
 
Dunaújváros–GYVSE-UNI Győr 18–9 (1–1, 5–4, 6–1, 6–3)
Dunaújváros, lány serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Horváth Bianka 1, Iszak Tamara 4, Mosonyi Hanna, Deésy Anna, Svec Anna Sába 1, Szücs Luca Sára, Finta Zsuzsanna, Szerb Dorka, Kovács Roxána 3, Jámbor Laura. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Dunaújváros–GYVSE-UNI Győr 14–16 (1–3, 3–3, 3–6, 7–4)

Dunaújváros, lány gyermek országos bajnokság
 
GYVSE: Jámbor Laura – Szerb Dorka 1, Horváth Bianka 2, Iszak Tamara 1, Sásdi Lisa Marie, Novák Lili, Fogarasi Léna 5, Gál Csenge, Svec Anna Sába 7, Imre Fruzsina, Szücs Luca Sára, Pápai Ráhel, Kovács Roxána, Mosonyi Hanna. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Antalóczy Dorka: – Ismét küzdelmes mérkőzéseken vagyunk túl, gratulálok a lányoknak a győzelemhez. Úgy érzem, a felállt zónavédekezésünk már egyre jobban tud működni kiegészülve a kapusteljesítménnyel, feljavult a blokkolási és labdaszerzési arányunk is. Támadásban lesz még szükséges a bátrabb bemozgások gyakorlása, hogy az akcióinkat eredményesebben tudjuk befejezni, elkerülve ezzel a lefordulásgólokat.