A hétvégén már a baby korosztály is medencébe ugrik

A hétvégén már a baby korosztály is medencébe ugrik

  • Post category:Hírek

Kellő koncentráció és csapatmunka kell a sikeres szerepléshez.

 

A játékon van a hangsúly

Szombaton a DVL gyermek I-bajnokságban Sopronban játszik csapatunk, 14.30 órakor a Pápa, 16-kor a házigazda Sopron lesz az ellenfelünk.
 
Kutasi Rómeó edző: – Bízom abban, hogy minél több olyan dolgot meg tudnak valósítani a medencében a gyerekek, amelyeket az elmúlt időszakban sokat gyakoroltunk. Eredménykényszer továbbra sincs a csapaton, a lényeg az, hogy élvezzék, hogy meccseket játszhatnak.
 

Sokan most debütálnak

Vasárnap a DVL baby I-bajnokságban Ajkán szerepel együttesünk, 11 órakor a Sopron, 13-kor a Szombathelyi AVUS ellen szállunk vízbe.
 
Debreceni Nóra edző: – Sok mindenkinek újdonság lesz ez a hétvége, mert ez lesz az első mérkőzése a többségnek. Azt szeretném, hogy jó élményekkel gazdagodjon mindenki. Ebben a korcsoportban még nem számolják az eredményt, így nyomás nélkül játszhat mindenki, amit tanult azt próbálja visszaadni.
 

Nehéz ellenfelek

A fiú országos bajnokságban Székesfehérváron szerepelnek csapataink. Vasárnap 11.15 órakor a gyerek-, 10-kor a serdülő-, 12.30-kor az ifjúsági csapatunk ugrik a medencébe.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Nem könnyű ellenfél a fehérvári, de remélem, megfelelő hozzáállással, koncentrációval jó mérkőzést tudunk velük játszani.
 
Hargitai Attila, az idősebb korosztályok edzője: – A Fehérvár ellen nagyon komoly, kemény mérkőzésre számítok. Szeptemberben kvalifikációt játszottak az A1-be jutásért, ám ez nem jött nekik össze, ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez mutatja, milyen erős csapatról beszélünk. Fontos lesz, milyen tempóban tudunk majd játszani, illetve az is, hogy a védekezés rendben legyen, és fejben is erősek legyünk, mert csak így lehet esélyünk.
 

A fejekben kell rendet tenni 

Vasárnap a lány országos bajnokságban a KSI-t fogadjuk az Aqua Sportközpontban. A mérkőzések 10 (serdülő), 11.15 (gyermek) és 12.30 órakor (ifjúsági) kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka, a legkisebbek edzője: – Egyik, ha nem a legerősebb ellenféllel mérkőzésünk, akik ellen a védekezés lehet a kulcs. Minél kevesebb kapott góllal lehet csak esélyünk.
 

Vogel Zsolt, a két idősebb korosztály edzője: – A múlt heti mérkőzések után a legfontosabb az lesz, mennyire tudjuk a fejeket rendbe tenni. Az sem mindegy, milyen összetételben tudunk kiállni, a betegek és a sérültek közül ki tud visszatérni a csapatba.